Menu

خانمى كه زندگى مشترك خود را شروع مى كند، علاوه بر يادگيرى مسائل شرعى مربوط به خود، بايد حقوق شوهر خود را نيز به نحو احسن مراعات كند.

وظيفه يك بانوى خانه دار چيست؟
خانمى كه زندگى مشترك خود را شروع مى كند، علاوه بر يادگيرى مسائل شرعى مربوط به خود، بايد حقوق شوهر خود را نيز به نحو احسن مراعات كند.
كار منزل و تربيت فرزندان، بيشتر بر عهده بانوان خانه مى باشد. يك زندگى خوب زمانى محقق مى شود كه زن و مرد تمام موازين شرعى را مراعات كرده و با توكل بر خداوند متعال زندگى خود را شروع كنند. بايد با حفظ حجاب و عفاف از حساسيت هاى مختلفى كه كانون خانواده را به خطر مى اندازد، دورى جست. تعاليم اهل بيت(عليهم السلام)، نورى است براى گرم نگاه داشتن كانون خانواده; از سفارش هاى خاندان اهل بيت(عليهم السلام) كه نجات بشرى را به دنبال دارد، غافل نباشيد و با اعمال صالح، شيطان را از خود دور نماييد. توسل خود به اهل بيت(عليهم السلام) را بيشتر كرده و در كارها رضاى خدا را مد نظر داشته باشيد. زن و مرد بايد به يكديگر اطمينان داشته باشند و از مسائلى كه براى هر كدام ايجاد حساسيت مى كند دورى كنند; به خصوص زن. مرد بايد طورى عمل كند كه خستگى كارِ خانه بر زن باقى نماند و همچنين بانوى خانه بايد با خلق و خوى خوب، خستگى كار را از مرد رفع نمايد. زن و مرد از يكديگر انتظاراتى دارند كه بايد سعى كنند آنها را به مرور زمان محقق نمايند. كانون خانواده را با ساده زيستى و قناعت همراه با معنويت، گرم نگاه داريد و سعى كنيد با تفاهم، به تربيت كودكان صالح اهتمام ورزيده و شيطان را از خود دور كنيد.


 

حضرت امام حسن عسکری:
فقر با ما ، بهتر از ثروتمندی در کنار دشمنان ماست.
و کشته شدن با ما بهتر از زندگی در کنار دشمنان ماست.
و ما پناهگاه کسی هستیم که به ما پناه آورد.
و نور هدایت برای کسی هستیم که خواهان بصیرت از ما باشد.
و نگهبان کسی هستیم که به ما تمسک جوید.
پس هر کس ما را دوست بدارد با ما در درجات والای بهشت خواهد بود.
و آن که از ما جدا شد به سوی آتش خواهد رفت.

برو بالا