درس هایی از سازندگی
اخلاص مرحوم ميرزا(قدس سره) فقيه مقدس، ميرزاى تبريزى قدس سره در هر حركتى، فقط خدا را مدّ نظر داشتند و بارها مى فرمودند: من قلم را كه به دست مى گيرم براى خدا مى نويسم و امر را به خود خداى متعال وا مى گذارم. من هيچگاه قلم بر كاغذ نگذاشتم، مگر رضايت خدا مدّ نظرم بود و از آن نمونه مى توان به موضعگيرى مرحوم ميرزاقدس سره در جواب بعضى استفتائات اشاره كرد كه هرچند ممكن بود ضرر دنيوى برايشان داشته باشد ليكن صريح جواب مى دادند؛ براى خدا قلم را بر روى كاغذ به حركت در مى آوردند و آنچه را كه رضايت ايزد منان و اهل بيت عليهم السلام بود، مكتوب مى كردند. در شوراى استفتاء مى فرمودند: من وظيفه دارم كه آنچه به واسطه كسب علم بدان رسيده ام، بيان كنم و ان شاء اللَّه خود خدا و اهلبيت عليهم السلام عنايت خواهند كرد و من فقط طالب رضايت خداوند متعال و اهلبيت عليهم السلام هستم. ايشان وقتى بر كرسى درس يا در منزل مشغول مطالعه بودند و يا در شوراى استفتاء به سر مى بردند و يا در حال حلّ مشكل مردم بودند، اصلاً به اينكه چه خواهد شد، توجهى نداشتند و فقط مى فرمود: بايد گام را براى خدا برداشت و كارى كرد كه قلب امام زمان عليه السلام شاد باشد. ايشان به معناى واقعى تارك دنيا بودند و تا توان داشتند خالصانه كار مى كردند و مصداق بارز اخلاص به درگاه خداوند بودند.