درس هایی از ولاء
من در اين آخرين لحظات زندگى بر آنچه كه در مقابل مشككين در قضيه حضرت فاطمه زهراعليها السلام انجام دادم مُصرّم و با قلبى مطمئن به ديدار يار مى روم بعد از موقفگيرى فقيه مقدس ميرزاى تبريزى قدس سره در مقابل مشككين در قضيه حضرت فاطمه زهراعليها السلام و تأثير آن، عدهاى از مشككين سعى مى كردند براى بازگرداندن اعتبار خود آنگونه تبليغ كنند كه ميرزاى تبريزى قدس سره از آن مواقف خود عقب نشينى كرده و ديگر آن اعتقاد را نسبت به فلانى ندارد. در آخرين روزهاى عمر پر بركت مرحوم ميرزاقدس سره ايشان به فرزند خود تأكيد كردند كه من آنچه كه انجام داده ام براى رضاى خدا و به محبت و مودّت اهل بيت عليهم السلام بوده و تا آخرين لحظه بر آن مواقف خود اصرار دارم و با اعتقاد كامل به آنچه كه انجام داده ام (از قبيل سخنرانى استفتاء و...) معتقدم و هيچگونه تغييرى در مواضع خود نداده و دوباره بر آن تأكيد مى كنم مبادا بعضى بخواهند سوء استفاده كنند و سمپاشى كنند كه ميرزاقدس سره از كرده خود پشيمان شد، خير، من بر آنچه انجام دادم يقين داشته و دارم و تا آخرين نفس از آن مواقف دفاع مى كنم و با قلبى مطمئن به سوى پروردگار سفر مى كنم، فرزندم تو موظّفى هركسى از تو سؤال كرد بگوى آنان كه در قضيه حضرت عليها السلام شك مى كنند ضال و مضل هستند و از رحمت خدا بدور هستند و قضيه فاطمه زهراعليها السلام از مسلمات نزد شيعه اثنى عشرى است و از ضروريات مذهب مى باشد و هركس به هر نحوى در آن مجامله كند فرداى قيامت مسئول است.