درس هایی از ولاء
اجر منبر سيد الشهداء امام حسين(عليه السلام) حجت الاسلام والمسلمين شيخ نصيراوى مى گويد: من خدمت فقيه مقدس، ميرزاى تبريزى قدس سره رسيدم و ايشان چون مى دانست بنده خادم حضرت سيد الشهداء امام حسين عليه السلام هستم بسيار احترام كردند و استقبال گرم نمودند. سؤالى بود كه همواره مرا مشغول كرده بود و دوست داشتم آن را از اين مرجع ولاء سؤال كنم لذا فرصت را مغتنم شمرده و سؤال كردم: ما خطباء عادتاً وقتى مى خواهيم جهت تبليغ جايى برويم به خصوص در ايام محرم، صفر يا رمضان ابتدا متولى مسجد، حسينيه يا كسى كه ما را دعوت كرده است مبلغ را تعيين مى كند مى گويد: مدتى كه شما منبر مى رويد فلان مبلغ را مى دهيم و به اصطلاح نرخ منبر ما قبل از شروع مجالس تعيين مى شود، بفرماييد ما كه قبل از سفر مبلغ منبرمان مشخص است و در مقابل آن پول دريافت مى كنيم آيا اين مسئله موجب نمى شود كه اجر و ثواب بر ما ثبت نشود؛ زيرا اجر دنيوى ما تعيين مى شود. در حالى كه مرحوم ميرزاقدس سره لبخند معنادارى زدند فرمودند: شما مأجوريد و مزد شما محفوظ است و فرداى قيامت رو سفيد خواهيد بود و خود حضرت سيد الشهداءعليه السلام شفيع شما خواهد بود. شما قرار مى گذاريد مثلاً هر روز يك ساعت منبر برويد آيا تا به حال شده يك ساعت و چند دقيقه منبر برويد؛ يعنى از وقتى كه تعيين كردهايد كمى بيشتر شود؟ شيخ نصيراوى مى گويد: گفتم: بله، اكثراً اين طور مى شود. مرحوم ميرزاقدس سره فرمودند: همين قدر براى شما كافى است كه چند دقيقه اى را بدون حساب، به عشق ائمه طول داديد و اين مزدش كم نيست هنيئاً لكم.