درس هایی از ولاء
هر گامى در راه امام حسين (عليه السلام) اجر و ثواب دارد
يكى از شاگردان مرحوم ميرزاقدس سره مى گويد:
من شبهات فراوانى در خصوص شعائر حسينى برايم به وجود آمده بود و هر روز بعد از درس نزد ميرزاى تبريزى قدس سره مى رفتم و شبهات در خصوص عزاى حسينى را مطرح مى كردم. آن قدر مرحوم ميرزاقدس سره با آرامش و با قاطعيت جواب مى دادند كه هر روز شبهات جديد را جمع آورى كرده و از ايشان سؤال مى كردم و ايشان با تمام وجود و با حوصله حرفهاى مرا گوش مى داد و جواب مى دادند، طى اين چند روزى كه خدمت ايشان مى رسيدم، نديدم حتى يك مورد از موارد مشهور كه عوام در عزادارى انجام مى دهند را رد نمايد و برايم بسيار عجيب بود. بعد از آنكه مرحوم ميرزاقدس سره ديدند من مرتب سؤال مى كنم، دست مرا گرفت و گفت: «شيخنا! بس است، هر گامى براى امام حسين عليه السلام برداريد اجر و ثواب دارد و كسى به خاطر امام حسين عليه السلام مؤاخذه نمى شود. حفظ شعائر سيد الشهداءعليه السلام مصداق بارز «مَنْ يُعَظِّمْ شَعائِرَ اللَّهِ فإنَّها مِنْ تَقْوى القلوبِ» است و حقانيت تشيع موقوف بر واقعه كربلا است. امام حسين عليه السلام هرچه داشت در راه خدا فدا نمود، شما هم تا آنجا كه مى توانيد مجالس و دسته عزادارى را با شكوه برگزار كنيد كه ان شاء اللَّه عزادار امام حسين عليه السلام محشور شويد.»