زی طلبگی
ميرزاقدس سره مرا انسان كرد
حجت الاسلام والمسلمين سيد احمد فاطمى مىگويد:
يك روز به يكى از نانوايىهاى اطراف حرم جهت تهيه نان رفتم، ديدم نانوا با من برخورد خوبى كرد. خيلى احترام كرد. خيلى تعجب كردم، اين گونه برخورد برايم سؤالانگيز بود و به مرور زمان با اين نانوا دوست شدم يك روز از او سؤال كردم چه شده است خيلى احترام مىكنى؟ نانوا گفت: يك آقا مرا انسان كرد، مرا نجات داد، مرا راهنمائى كرد و تحول عظيم در زندگيم ايجاد كرد، سيد فاطمى مىگويد به نانوا گفتم: چطور، مگر مرحوم ميرزاقدس سره چه كار كرده است؟ نانوا مىگويد: چند روز مشاهده مىكردم يك آخوند صبحها بلافاصله بعد از نماز صبح به نانوايى مىآيد، بسيار نورانى و با تواضع در صف نانوايى مىايستاد. از آن ابتدا محبت اين شيخ در قلبم جاى گرفت. من اهل نماز و روزه و... نبودم يك روز مرحوم ميرزاقدس سره به من گفت: من وقتى نانوايى مىآيم با بقيه فرقى نگذار والا ديگر براى نان نمىآيم وليكن يك نصيحت مىكنم براى آنكه خدا به تو توفيق دهد، طلبه كه به نانوايى مىآيد به او احترام بگذار، به خصوص طلبه كه سيد است. نانوا مىگويد: مرحوم ميرزاقدس سره آنگونه صحبت و برخورد مىكرد كه مرا شيفته خود كرد. تواضع، فروتنى و منش اين شيخ تحوّل عظيم در من ايجاد كرد. كم كم كلماتش در من اثر كرد. نماز خوان شدم تمام كارهاى سابق خود را كنار گذاشته و مرا انسان كرد. يادش گرامى باد.